Alkuvuoden kirjalahjat


Olin aikeissa nimetä tämän postauksen alkuvuoden kirjaostoksiksi, mutta sitten oivalsin, että enhän ole ostanut yhtäkään kirjaa koko alkuvuonna! Sen sijaan sain ystävänpäivänä syntymäpäivälahjaksi yhteensä neljä kirjaa, joten ihan hyvä vain, että jätin itse ostokset väliin.

John Greenin Looking for Alaskan sain ihanalta ystävältäni Jaanalta. En ole lukenut Greeniltä muuta kuin Tähtiin kirjoitetun virheen (The Fault in Our Stars) ja se oli ihan okei, joten onkin kiva kokeilla, millainen jokin toinen Greenin kirja on. Tällä kyseisellä kirjalla on ainakin ihana nimi.

Poikaystäväni ja hänen äitinsä lahjoivat minua lopuilla kuvassa näkyvillä kirjoilla. Becky Chambersin scifi-kirjasta The Long Way to Small, Angry Planet kuulin viime vuonna pelkkiä kehuja, joten odotan innolla, mitä itse siitä tykkään. Poikaystäväni luki jo tämän ja on kuulemma yksiä parhaimpia hänen lukemiaan scifi-kirjoja. Catherine Laceyn Nobody Is Ever Missing on kirja, josta kiinnostuin alunperin puhtaasti sen aivan älyttömän upean kannen vuoksi! No, tarinakin alkoi sitten kiinnostaa, kun maltoin lopulta lukea mistä koko kirja edes kertoo. Kolmas synttärilahjani oli Michel Faberin The Book of Strange New Things, kehuttua ja palkittua scifiä sekin.

Ostitteko ja/tai saitteko paljon kirjoja alkuvuonna?

Tunnisteet: