Jaossa e-kirjapalvelu Fabulan promokoodeja

Yhteistyössä Fabulan kanssa
Fabula on suomalainen kuukausimaksullinen e-kirjapalvelu, jonka kautta voi lukea rajattomasti monien suomalaisten kustantamoiden uutuuskirjoja kuukausimaksua vastaan. Kun Fabula pari kuukautta sitten starttasi Suomessa, palvelu maksoi kuukaudessa 14,99 euroa. Hintaa on sittemmin pudotettu ja kuukausimaksu on nyt vain 9,99 euroa – eli nyt Fabula on hintansakin puolesta paremmin verrattavissa esimerkiksi Spotifyyn ja Netflixiin. Myös kirjavalikoima on kasvanut, niin uusien nimikkeiden kuin uusien mukaan lähteneiden kustantamojenkin osalta. Fabulasta löytää esimerkiksi Bazarin, Siltalan, Innon, Art Housen, Minervan, Atenan, Osuuskumman, Gaudeamuksen ja Docendon kirjoja sekä Long Playn artikkeleita. Hienoa, että kasvua on tapahtunut!
 
Nyt olisi hyvä tilaisuus päästä testaamaan Fabulaa ja lukemaan rajattomasti sen sisältämiä kirjoja! Jaan kymmenen (10) promokoodia kymmenelle ensimmäiselle tähän juttuun kommentoivalle. Anonyyminäkin voi ilmoittaa halukkuutensa, mutta tarvitsen silloin sähköpostiosoitteesi, jotta voin lähettää promokoodin sinulle. Promokoodi syötetään Fabulaan rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen lienee helpointa suoraan Android- tai iOS-laitteelle (puhelin tai tabletti) ladatun Fabulan sovelluksen kautta.
 
Promokoodi on voimassa tasan kaksi viikkoa ja se tulee ottaa käyttöön vuoden loppuun mennessä. Mitään jatkoseuraamuksia koodin käyttämisestä ei tule, vaan rajaton pääsysi Fabulan aineistoihin päättyy kun promokoodikin päättyy. Sen jälkeen voit tietysti vielä selata Fabulan nimikkeitä ja lukea kirjoja aina 10 prosenttiin asti, kuten tälläkin hetkellä rekisteröityneenä käyttäjänä. Jos ihastut Fabulaan, voit ostaa sinne lukuaikaa vaikkapa vain kuukaudeksikin kerrallaan. Minä olen ollut palveluun tyytyväinen, sovellus pelaa hyvin niin puhelimessa kuin tabletissakin, ja olen ollut erityisen iloinen kasvavasta ja monipuolisesta valikoimasta, joten omasta puolestani voin ihan rehellisesti suositella.
 
Eli jaossa kymmenen kaksi viikkoa kestävää promokoodia kymmenelle ensimmäiselle halukkaalle. Siinä ajassa ehtiikin lukea jo pari kirjaa ja esimerkiksi tukun Long Playn artikkeleita. Koodin voi ottaa käyttöön vaikka vielä joulun alla, joten joulun pyhiksikin riittää luettavaa. Muistakaa ilmoittaa sähköpostiosoitteenne, jos sitä ei profiilissanne tai blogissanne ole, sillä lähetän koodin sinne.
 
Kaikki kymmenen koodia on nyt jaettu, kiitos!

Tunnisteet: