Synttäreitä ja arvontaa

14. lokakuuta tuli täyteen neljä vuotta blogitaivalta. Olin jo ihan unohtaa sen, samoin kuin eilen melkein unohdin valmistuneeni juuri humanististen tieteiden kandidaatiksi. Apua, melkoinen lokakuu! Olen tehnyt töitä, opiskellut sen verran kuin olen jaksanut, kironnut taloyhtiön julkisivuremonttia joka ikinen päivä ja ollut välillä todella väsynyt, joten eipä ihmekään, että ne ilostuttavat asiat vain katoavat mielestä ja olo on ollut kuin kuvassa esiintyvällä Nella-kissalla. Tämä loppukuukausi on kuitenkin ollut taas aika ihanaa aikaa, sillä noh, se pieni virstanpylväs, jota myös kandidaatintutkinnoksi kutsutaan, on nyt viimein valmis, kävin tänään allekirjoittamassa uuden työsopimuksen ja huomenna on minun ja toisen puoliskoni kahdeksas vuosipäivä. Niin ja se blogisynttäreihin havahtuminen tietenkin.

En tiedä, mitä ajattelin neljä vuotta sitten blogia perustaessani sen pysyvyydestä. En varmaan mitään erikoista. Ajattelin kai, että näillä mennään niin kauan kuin on hauskaa. On mukavaa huomata, että sama asenne toimii edelleen ja minusta on yhä hauskaa blogata. Ainoa harmituksen aihe on se, etten enää ehdi kommentoida entiseen malliin muiden blogitekstejä saatika vastata aina mitenkään nopeasti minulle tulleisiin kommentteihin. Elämässäni on tällä hetkellä niin monta aikaa vievää asiaa ja onhan se toki harmi, ettei blogi (ja lukeminen) voi millään olla niistä se tärkein. Mutta eipäs nyt synkistytä, sillä on kuitenkin ihanaa blogata ja lukea kirjoja sekä kaikkia monia hienoja kirjablogeja edes sen verran mitä ehtii! Koko neljän vuoden aikana en myöskään ole kertaakaan kokenut olleeni kyllästynyt tai stressaantunut tähän kaikkeen. Kirjabloggaus on aika rento harrastus, vai mitä?

Huomenna alkavan inhokkikuukauteni sekä neljän vuoden blogitaipaleen kunniaksi järjestän nyt arvonnan, jossa voit voittaa kustantamani 20 euron arvoisen lahjakortin joko Adlibrikseen tai Elisa Kirjaan – sinä päätät kumpaan, jos arpaonni osuu kohdallesi! Molemmat tarjoavat kyllä melkoisen kirjaparatiisin sekä hieman perinteisemmälle että modernimmalle himolukijalle.

Tällä kertaa arvonta on tarkoitettu vain blogiini liittyneille lukijoille (varmista, että sähköpostiosoitteesi löytyy blogistasi tai profiilisi tiedoista tai sitten kommentistasi) ja olet mukana arvonnassa huikkaamalla siitä tuolla kommenttikentässä. Olisi myös kiva, jos vinkkaisit samalla jostain mielenkiintoisesta tietokirjasta tai elämäkerrasta – olen kai lukenut tälle syksylle ihan liian vähän tenttikirjoja, kun tämmöisiä nyt himoitsen. Vinkkejä saa toki kertoa, vaikkei arvontaan haluaisikaan osallistua.

Arvontaan voi osallistua perjantaihin 14. marraskuuta asti ja voittaja arvotaan samaisen viikonlopun aikana. Jospa merkkaisin tämän päivämäärän kalenteriini ihan kaiken varalta. 

Onnea arvontaan!

Tunnisteet: ,