Joulukuun kirja-arvonta!

Alun perin minun piti järjestää arvonta blogini 3-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, mutta koska polvi meni rikki, arvonta siirtyi hamaan tulevaisuuteen. Nyt kun polvi toimii jo sen verran, että pystyn aikalailla kävelemään normaalisti, on viimeinkin arvonnan aika! Synttäriarvonta muuttui vain joulukuun kirja-arvonnaksi, koska synttärithän olivat jo lokakuussa.

Tarjolla on niin hömppää, lukuromaania, kauhua, jännitystä ja nuorten- ja lastenkirjallisuuttakin. Harmi, etten voi arpoa näitä kaikkia, mutta postimaksut ovat mitä ovat. Jospa kuitenkin muutama näistä saisi uuden kodin, sillä minun kirjahyllyyni ne eivät enää mahdu! Toki jäljelle jääneistä kirjoistakin voin luopua, jos pystyt noutamaan yhden tai useamman niistä Oulusta. Siinä tapauksessa minuun voi olla yhteydessä vaikkapa sähköpostilla jo nyt alustavasti tai arvonnan päätyttyä.

Arvon kolme (3) voittajaa, joista ensimmäiseksi tullut saa ensin valita listalta itselleen yhden kirjan, toiseksi tullut seuraavaksi yhden lopuista jäljellä olevista ja kolmas sitten viimeisenä.

Kaikki arvottavat kirjat ovat hyväkuntoisia ellei toisin mainita, lähinnä pehmeäkantisissa voi olla pientä kulumaa. Tarkemmat tiedot ovat alla olevassa kirjalistassa!

Cecelia Ahern: P.S. Rakastan sinua (kovakantinen ; pientä liimajälkeä etukannessa)

Eben Alexander: Totuus taivaasta (pehmeäkantinen ; ennakkokappale)

Arne Dahl: Pudotuspeli (hieman reunoistaan kulunut ; pokkari)

Karen Joy Fowler: Jane Austen -lukupiiri (hieman reunoistaan kulunut ; pokkari)

J. K. Johansson: Laura (hieman reunoistaan kulunut ; pehmeäkantinen ; ennakkokappale)

Maritta Lintunen: Sukukaktus (kovakantinen)

Jeff Long: Helvetin sydän (pokkari ; hieman reunoistaan kulunut & kannessa hieman hintalapusta jäänyttä liimaa)

Sergei Lukjanenko: Yöpartio (kovakantinen)

Rosamund Lupton: Mitä jäljelle jää (kovakantinen)

Stephenie Meyer: Houkutus (kovakantinen)

Anne B. Ragde: Aion tehdä sinut onnelliseksi (kovakantinen)

Nemo Rossi: Rooman sudet (pehmeäkantinen ; ennakkokapple)

Annukka Salama: Käärmeenlumooja (hieman reunoistaan kulunut ; pehmeäkantinen ; ennakkokappale)

Helena Sinervo: Prinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (pehmeäkantinen ; ennakkokappale) 



Arvonnan säännöt: 

Jokainen voi osallistua yhdellä arvalla suosittelemalla minulle jotain kirjaa, josta voisin pitää! Anonyymisti ei voi osallistua, joten keksithän itsellesi nimimerkin ja kerrothan sähköpostiosoitteesi jo viestissäsi, jotta saan sinuun yhteyden arvonnan päätyttyä. Blogini lukijaksi kirjautuneiden ei tarvitse antaa sähköpostiosoitettaan, sillä tavoitan teidät vähintään blogienne kautta. Arvontaa saa toki myös mainostaa, mutta ei ole pakko.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy maanantaina 9. joulukuuta klo 23.59. Pyrin suorittamaan arvonnan heti tiistaina jossain vaiheessa iltaa, ilmoitan siitä täällä ja olen silloin myös voittajiin yhteydessä.

Arpaonnea kaikille!

Tunnisteet: