Marraskuun luetut


Marraskuun alku oli hyvin harmaa ja ankea. En jaksanut tehdä yhtään mitään. Puolivälissä kuuta aloin piristyä, mutta kiirettä on pitänyt opintojen ja alkaneiden töiden takia. Muutama kirja tuli kuitenkin luettua:

Anne B. Ragde: Aion tehdä sinut onnelliseksi
Lisa O'Donnell: The Death of Bees
Irvine Welsh: Trainspotting

Ragden ja Welshin kirjat olivat pettymyksiä, mutta onneksi O'Donnellin The Death of Bees yllätti olemalla järkyttävän hauska, koskettava ja erilainen samanaikaisesti! Olisi hienoa, jos kirja suomennettaisiin joskus.

Luettuja sivuja kertyi 985 eli keskiarvo tästä on 328 sivua per kirja.

Marraskuussa minä myös läpäisin ruotsin valmentavan kurssin (vielä kauan pelätty virkamiesruotsi edessä keväällä, mutta enköhän minä klaaraa senkin, kun valmentavakin meni heittämällä läpi), ostin itselleni uuden työn kunniaksi kuvassa esiintyvän Modalu Englandin Pippa-laukun (paitsi että se on kaunis, siihen mahtuu myös paljon kirjoja!), suunnittelin itselleni kirjaisia joululahjoja (Eleanor Cattonin The Luminaries ja Donna Tarttin The Goldfinch ovat ykkössijoilla) ja uudistin blogini ulkoasua aika rankalla kädellä (oli pakko saada kukkasia tähän talven ankeuteen ja sitten moni muukin asia muuttui).

Toivottavasti joulukuusta tulee rennompi. Ainakin joulunpyhinä on pakko edes muutama päivä vain hengähtää ja olla ajattelematta yhtään mitään. Siispä rentouttavaa joulukuuta!

Tunnisteet: