Lokakuun luetut


Etenkin lokakuun loppupuoli on ollut tavattoman kiireinen (miksi minusta tuntuu, että valitan aina kuukausikoosteiden yhteydessä kiireisyydestäni?) kandiseminaarien ja palautettavien esseiden kanssa. Kaiken lisäksi polvi meni rikki, mikä hidasti kaikkea mahdollista. No, onneksi kuukauteen mahtui kaikenlaista mukavaakin, esimerkiksi osa-aikaisen oman alan työn saaminen maaliskuun loppuun asti ja tietysti myös neljä hyvää kirjaa:
 
Leena Parkkinen: Galtbystä länteen
Susan Fletcher: Meriharakat
Linda Boström Knausgård: Helioskatastrofi
Liza Klaussmann: Punaisen sään tiikerit

Kuukaudesta näköjään tuli hyvin naispainotteinen. Klaussmannin Punaisen sään tiikereistä en ole vielä blogannut, mutta bloggaan tämän kirjoitettuani. Näistä neljästä kirja oli minusta paras. Galtbystä länteen sekä Meriharakat olivat molemmat ehkä yhtä hyviä ja Helioskatastrofi jäi puolestaan nyt hännille, vaikkei sekään huono kirja ollut, vaan lukija saattoi olla hieman hukassa.

Luettuja sivuja kertyi 1251, keskiarvona 313 sivua per kirja.

Suunnittelin järjestäväni myöhäisen synttäriarvonnan jossain vaiheessa tätä kuuta, sillä polveni kunto on jo onneksi sen verran hyvä, että sillä pystyy kävelemään suhteellisen normaalisti. Toivottavasti arvontaan menevästä kirjapinosta löytyy jotain tavoittelemisen arvoista. :)

Seuraavaksi Punaisen sään tiikereistä ja sitten kyllä otan mukavan lukuasennon sohvalla ja siirryn norjalaisten kotirouvien maailmaan! Lukuisaa marraskuuta!

Tunnisteet: