Lukuisa kolme vuotta!

Rakas blogini täytti eilen kokonaiset kolme vuotta! Ei kyllä tunnu yhtään siltä, ihan kuin olisin blogannut vasta vuoden. 

Kolmeen vuoteen on mahtunut paljon iloa ja surua sekä tietysti paljon ihania ja mielenkiintoisia kirjoja. Ilman omaa kirjablogiani ja etenkin toisten kirjablogeja tuskin olisin tullut lukeneeksi niitä kaikkia. Kiitän myös kaikista blogiini tulleista hyvistä kommenteista! On mahtavaa vaihtaa ajatuksia nimenomaan kirjoista ja lukemisesta, kun irl-elämässä minulla ei ole ympärilläni yhtä paljon lukevia ihmisiä kuin sitä itse on.

Minun oli tarkoitus järjestää kirja-arvonta synttäreiden kunniaksi tässä samassa yhteydessä, mutta tänään sattui pieni onnettomuus, jonka johdosta toisen jalkani polvilumpio ilmeisesti kävi pois paikoiltaan ja polvi on nyt todella kipeä. Olen nyt vuodelevossa kuka tietää kuinka kauan, joten en uskalla järjestää arvontaa, jos en sen päättymiseen mennessä olekaan vielä parantunut. Mutta jospa tämä tästä, kipulääkettä ja lepoa vain ainakin alkuun.

Tämäkin synttärikirjoitus jää nyt tällaiseksi raapaleeksi tämän polven takia, suunnittelin nimittäin, että olisin tehnyt jonkinlaisen katsauksen blogini tilastoihin, mutta nyt täytyy jättää väliin.

Kiitos kaikille kolmesta vuodesta ja toivottavasti niitä on vielä edessä monta lisää! Arvontakin tulee sitten kun olen toipunut. :)

Tunnisteet: