Elokuun luetut


Kesällä on tullut luettua yllättävän vähän, vaikka kesät ovatkin minulle yleensä sitä parhainta lukuaikaa. No, tässä on ollut vähän kaikenlaista lukuaikaa syövää. Viimeisen kesäkuukauden saldo on sekin heikko:

Jeffrey Eugenides: Middlesex
Eowyn Ivey: The Snow Child

Mutta onneksi toinen kirjoista oli aivan ihana! The Snow Child tulee olemaan yksi vuoden parhaista lukukokemuksistani, siitä olen varma. Middlesex puolestaan ei ollut ihan minun kirjani, pettymys suorastaan.

Luettuja sivuja kertyi 1162 eli keskiarvo tästä on 581 sivua per kirja.

Viime kuussa hankin useamman uuden kirjan ennestään pursuilevaan kirjahyllyyni. Täytyisi alkaa vakavissaan miettiä uuden kirjahyllyn hankkimista, sillä kaikille kirjoille ei ole enää tilaa. Tietenkin yksi vaihtoehto olisi karsia kirjoja, mutta uuden hyllyn hankkiminen olisi hieman pidemmällä aikavälillä kannattavampaa, sillä uusia kirjoja tulee poistettujen tilalle kuitenkin aina lisää. Kotia pitäisi muutenkin järjestää ja muokata. Voi, kun voisin vain taikoa tänne yhden huoneen lisää! Mutta jospa sekin sitten aikanaan.

Mielenkiintoinen kirjasyksy on tulossa (ja jo alkanut), niin uutuuksien kuin vanhojenkin kirjojen osalta. Odotan innolla! Toivottavasti ehdin lukea mahdollisimman paljon. Paksut kirjat ovat alkaneet viime aikoina vähän uuvuttaa, nytkin luen erästä melko kookasta kirjaa. Se on herättänyt minussa hieman ristiriitaisia tunteita, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Mutta kyseisen kirjan jälkeen aion lukea jotain lyhyttä ja nopeaa, eräs kirja onkin jo katsottuna valmiiksi.

Reipasta syyskuuta!

Tunnisteet: