Kesäkuussa luettua


Onneksi ehdin kesäkuussa lukea hieman paremmin mitä kevään aikana! Työ vei voimia etenkin kesäkuun pari ensimmäistä viikkoa, mutta nyt tuntuu, että jaksan aina kotiin päästyäni muutakin kuin vain löhötä sohvalla. Eihän tässä olekaan enää kuin puolet jäljellä: ensin kaksi viikkoa, sitten viikon loma, koska työpaikkani on silloin kiinni, ja toiset kaksi viikkoa. Eli juuri kun olen tottunut työhöni ja uudenlaiseen rytmiin, se pian loppuukin. No, paikasta jää silti varmasti mukavat muistot, sillä olen pitänyt siellä työskentelystä todella paljon.

Ai niin, ketä kiinnostaa ne kesäkuun luetut kirjat?

Gillian Flynn: Kiltti tyttö
Katja Jalkanen & Hanna Pudas: Rivien välissä. Kirjablogikirja
J. K. Johansson: Laura
Maria Semple: Missä olet, Bernadette?

Kuukauden kohokohta oli tietysti Jalkasen ja Pudaksen hieno Rivien välissä. Romaaneista puolestaan pidin eniten Semplen Missä olet, Bernadettesta?. Flynnin Kiltti tyttö oli pieni pettymys ja Johanssonin Laurasta taas en oikein perustanut ollenkaan. Olipahan ainakin vaihtelua!

Heinäkuussa suunnittelen lukevani ainakin yhden sarjakuvan (ei liene ylläri, että minkä...), erään kehutun kotimaisen kirjan ja yhden suosikkikirjailijani kirjan. Lisäksi ajattelin laittaa palkan palamaan ja tilata muutaman himoitsemani kirjan ihan omaksi asti!

Luettuja sivuja kertyi yhteensä 1158 eli keskiarvoksi tästä saadaan 290 sivua per kirja.

Tunnisteet: