Listarakkautta: Kirjat, jotka ehdottomasti haluan lukea

Perjantai meni jo, mutta onneksi Listarakkautta ei ole tiettyyn päivään sidottu! Siispä tällä viikolla listaillaan poikkeuksellisesti vasta näin sunnuntaina. Tällä kertaa The Broke and the Bookish -blogin listalta valikoitui aiheeksi kymmenen kirjaa, jotka ehdottomasti haluaisin lukea. TBR-listani on jo paisunut kovin pitkäksi, mutta koitin poimia tähän listaan ne tällä hetkellä kaikista kiinnostavimmat kirjat!

1. Eowyn Ivey: The Snow Child
Tätä kirjaa olen valvonut Adlibriksessä jo pitkään, mutta sitä yhtä tiettyä painosta tietyllä kannella ei ole tullut vieläkään lisää myyntiin, voi itku! Kirjan tarina kuulostaa hyvin kiehtovalta ja haluni lukea kirja on todella kova, joten kirja täytynee hankkia jostain muualta.

2. Tove Jansson: Muumipappa ja meri
Olen aloittanut Janssonin muumikirjojen lukemisen vasta aikuisiällä ja vielä olisi jäljellä Muumipappa ja meri. En ole lukenut muumeja pitkään aikaan, joten vieroitusoireet alkavat jo tuntua.

3. Kjell Westö: Missä kuljimme kerran
Edellisen Listarakkautta-kirjoituksen jälkeen Westön romaani alkoi kiinnostaa hirvittävän paljon enemmän kuin aikaisemmin.

4. Stephen Chbosky: The Perks of Being a Wallflower
Yksi minua eniten kiinnostavimmista nuorten kirjoista. Pakko lukea ennen leffan katsomista!

5. Joyce Carol Oates: Sisareni, rakkaani
Haudankaivajan tyttären jälkeen on tuntunut koko ajan siltä, että Oatesia on saatava lisää. Seuraava Oates voisi olla tämä.

6. Jojo Moyes: Me Before You
Törmäsin tähän kirjaan Goodreadsissa ja se herätti heti huomioni tutun näköisellä kannella. Hurjan hyvät Goodreadsin käyttäjien antamat pisteet kirjan kuvauksen ohella vakuuttivat minut ja laitoin kirjan tilaukseen. Hullaannuin tästä sekunnissa, mikä oli aika erikoista.

7.  Lisa O'Donnell: The Death of Bees
Tämä lähti samaan pakettiin edellisen kanssa. Tarina vaikuttaa rankalta, mutta kiehtovalta.

8. Alan Hollinghurst: Vieraan lapsi
Olen lukenut kirjasta mitä ylistävämpiä blogiarvioita ja nyt minäkin tahdon lukea tämän ja mielelläni heti!

9. John Irving: Minä olen monta
Ensi kuussa suomeksi julkaistava uusi Irvingin kirja kiinnostaa kovasti, koska sen on sanottu olevan rakastamani Garpin maailman kaltainen. En malta odottaa!

10. Colm Tóibín: Äitejä ja poikia
Tóibín vakuutti minut Brooklynilla ja olen siitä lähtien halunnut lukea lisää. Toivottavasti Äitejä ja poikia on vähintään yhtä hyvä.        

Tunnisteet: