Tunnustuksia


Kiitos ihanalle Valkoiselle kirahville tästä tunnustuksesta! Tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään kahdeksan asiaa ja haastaa mukaan kahdeksan muuta bloggaajaa. 

Ensin ne kahdeksan (ajankohtaista) asiaa itsestäni:

1. Olen varmaan maininnut tämän jo satatuhatta kertaa pelkästään blogissani, mutta syksyni on ollut ihan jumalattoman kiireinen ja tulee sellaisena jatkumaan vielä jonkin aikaa. Syynähän on siis opiskelujeni ensimmäinen lukukausi. Itse koulupäivät eivät ole pituudella pilattuja, mutta voi miten paljon se teettää hommia kotona! Nytkin minun pitäisi olla nenä kurssikirjan välissä, mutta hulluksihan tässä tulee jos ei pääse tekemään välillä muuta. Olen kai liian tunnollinen, ehkä vähemmälläkin rääkillä selviäisin.

2. Historia aineena on osoittautunut (ainakin tähän mennessä) ihan unelmavalinnaksi, vaikka tuossa edellisessä kohdassa valitin kuinka kiireistä ja raskasta tämä arki meinaa olla. Ei, ei se johdu siitä itse aiheesta. On ihanaa opiskella jotain sellaista, joka oikeasti kiinnostaa.

3. Taisin joskus mainita, että kirjoitan tänä syksynä vielä viimeiset ylioppilasaineeni. Nyt tulee tunnustusten tunnustus: näyttää siltä, että loppuvuodesta minusta vihdoin ja viimein tulee ylioppilas!

4. Tällä hetkellä on sellainen kirjapino odottamassa lukuvuoroaan, että pidän taukoa kirjojen hankkimisesta ja lainaamisesta. Hyllyssäni on tällä hetkellä noin 40 lukematonta omaa tai kirjaston kirjaa. Hirveää.

5. Etsin eräs päivä itselleni talvikenkiä. Kiertelin muutamat kaupat läpi, mutta mitkään kengät eivät oikein miellyttäneet silmiäni ja annoin sitten olla. Seuraavana päivänä olin kävelemässä bussipysäkiltä kotiin kunnes mieleeni yhtäkkiä juolahti, että voisin käydä pitkästä aikaa lähellä sijaitsevalla kirpparilla. Menin sinne ja heti toisesta pöydästä löysin täydelliset talvikengät vain 8,5 eurolla! Mikähän kohtalo minut sinne johdatti...

6. Sateinen, harmaa ja tuulinen syyspäivä on ehkä kamalin päivä mitä vuodessa saattaa olla. Syksyn hehkuvat väritkään eivät pelasta, sillä harmaus tekee nekin harmaaksi. Siis jos värejä ylipäänsä on enää jäljellä muualla kuin kuivakan harmaanruskeana asvaltilla. Tänään oli sellainen päivä ja siksi olen hirveän väsynyt.

7. Kamalaa, mutta olen todennut, etten jaksa enää hirveästi kuunnella musiikkia. Joskus olin melkein riippuvainen siitä, mutta nyt voi mennä jopa viikkoja etten kuuntele mitään. Kaipaisinko jotain uutta vai onko tämä vain joku kausi vai mitä, en tiedä, mutta tuntuu hassulta. 

8. Tänään on Aleksis Kiven päivä, mutta en ole lukenut mieheltä yhtikäs mitään. Eikä liiemmin kiinnostakaan :--)

Tämä tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville kahdeksalle upealle blogille ja bloggaajalle, olkaa hyvät!

MJAU
La petite lectrice
Erjan lukupäiväkirja
Nenä kirjassa
Riinan lukuisat kissanpäivät
Kirjojen keskellä
Sivujen viemää
Kadonneet kirjanmerkit

Tunnisteet: