Synttäriarvonta!


Synttäriviikonloppuni jatkuu tänään arvonnalla. Eilen oli puhetta blogini tilastoista ja hauskoista hakusanoista, käykäähän kurkkaamassa :--)

Pidemmittä puheitta, arvontakirjat ovat seuraavat:

Paketti 1:
Turkka Hautala: Salo
Nicholas Evans: Hevoskuiskaaja

Paketti 2:
Rebecca Wells: Jumalaiset jajasiskot (blogiarvio alkuperäiskielisestä täällä)
Rebecca Wells: Autuaitten alttareilla

Arvon siis kaksi kahden kirjan pakettia: Wellsin kirjat yhtenä pakettina ja Hautalan ja Evansin kirjat toisena pakettina. Voit osallistua jomman kumman paketin arvontaan tai molempiin.

Kaikki kirjat ovat hyvässä kunnossa. Hautalan Salo on lukematon, lähes uutta vastaava. Wellsin kirjat olen hankkinut käytettyinä, mutta ovat siihen nähden erittäin hyvin säilyneitä. Hevoskuiskaajan kansipaperi on hieman kulunut, mutta muuten aivan ehjä.

Arpoja on mahdollista saada max. kolme kappaletta seuraavilla ehdoilla:
- yhden, kun kommentoit tätä postausta
- toisen, kun olet lukijanani tuossa oikealla olevassa Google-käyttäjäraadissa
- kolmannen, kun linkität tämän arvonnan omaan blogiisi

Jos haluat osallistua molempien pakettien arvontaan, sinun täytyy jakaa kolme arpaasi pakettien kesken. Esimerkiksi kaksi arpaa Wellsin paketille ja yksi arpa Salo-Hevoskuiskaajalle tai toisin päin.

Ilmoitathan, kumman paketin arvontaan osallistut ja monellako arvalla. Jos osallistut molempiin, ilmoitathan miten jaat arpasi. 

Olisi muuten kivaa, jos tämän postauksen yhteydessä kertoisitte minulle mahdollisia parannusehdotuksia blogiini liittyen (ihan sisällöstä ulkoasuun saakka), jos teille jotain sellaista tulee mieleen. Olen ihan tyytyväinen tähän mitä on, mutta omat silmät kun eivät välttämättä huomaa jotain olennaista puuttuvan tai olevan liikaa :--)

Osallistumisaikaa on reilu viikko eli ma 24.10.2011 asti (tuona päivänä voi siis osallistua vielä keskiyöhön mennessä), juuri kun minulla on syysloma, joten ehdin hyvin laittaa paketit lähtövalmiiksi :--)

Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Tunnisteet: ,