Lokakuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

Voi miten harmillista! Lokakuun aikana luin vain kaksi kirjaa. Eihän se määrä vaan laatu, mutta olisin mielelläni halunnut lukea tämän kuukauden aikana enemmän jos vain keskittymiskykyä olisi riittänyt koulutohinoilta. Tässä ne luetut:

John Ajvide Lindqvist: Kultatukka, tähtönen
Augusten Burroughs: Juoksee saksien kanssa

Kultatukka, tähtönen oli näistä kahdesta ehdottomasti se parempi kirja. Luettuja sivuja kertyi 835 ja keskiarvoksi tästä saadaan 418 sivua. Kultatukka, tähtönen kerrytti luettuja sivuja melkein kuudensadan sivun paksuudellaan.

Tässä kuussa järjestin myös ensimmäisen blogiarvontani ensimmäisen blogivuoden kunniaksi. Arvontoja on varmasti tulossa vastaisuudessakin lisää!

Tällä hetkellä minulla on jälleen vanhempi kirja luvun alla. Erityisesti fantasian ystäville luvassa siitä arviota tämän viikon aikana. Lisäksi olisi pinossa vaikka kuinka monta hyvää (tai ainakin siltä vaikuttavia) kirjoja, muun muassa Joyce Carol Oatesin Kosto: rakkaustarina, David Nichollsin Sinä päivänä, Sarah Watersin Vieras kartanossa ja Kate Mortonin Paluu Rivertoniin. Toivottavasti pääsen näiden kaikkien kimppuun vielä ennen joulua.

Tahdon myös tässä yhteydessä vielä onnitella Helsingin kirjamessuilla Rakkaudesta kirjaan -palkinnon saaneita bloggareita ja tietenkin meitä kaikkia kirjablogia pitäviä näin hienosta tunnustuksesta! Huikean ihana uutinen. Onnea me!

Tunnisteet: