Elokuussa luettua

http://www.flickr.com/photos/jiiikoo

Hups vain, niin se elokuukin lähenee loppuaan. Lämpimälle säälle voi jo heittää hyvästit ja toivottaa tervetulleeksi kirja, tee, villasukat ja viltin lämpöys. Minä toivotan tervetulleeksi myös opiskelijaelämän, joka alkaa huomenna. En tiedä miten levottomasti nukun ensi yön, on nimittäin melko jännittävä fiilis!

Mutta nyt elokuun luetut kirjat: 

L.M. Montgomery: Anna opettajana
Claudie Gallay: Tyrskyt
Kathryn Stockett: Piiat
Maritta Lintunen: Sukukaktus
Mia Vänskä: Saattaja

Ohhoh, ihan huomaamattani luin vain naisten kirjoittamia teoksia! Hauskaa, että sain kuukauteen mahdutettua jopa kaksi kotimaista kirjaa. Kun nyt selailin vähän bloggaushistoriaani, niin panin merkille, että olen lukenut joka kuukausi suunnilleen yhden kotimaisen kirjan. Enpä olisi uskonut itsestäni!

Elokuun kirjat ovat kaikki hyviä. Eniten pidin Tyrskyistä, heti toisena tulee Piiat. Vähiten miellytti Sukukaktus. Luettuja sivuja kertyi yhteensä 1720 ja keskiarvoksi tästä saadaan 344.

Elokuussa kirjoitin myös syksyn uutuuskirjojen tärppilistani. Saa nyt nähdä kuinka monta niistä edes ehtii syksyn aikana lukea, kun uudet opiskelukuviot takuulla sekoittavat pääni hetkellisesti. Bloginikin saattaa löysätä tahtia samasta syystä :--)

Ja hei, ei muuten ole enää kauaa, kun blogini täyttää yhden kokonaisen vuoden. Lokakuussa siis luvassa arvontaa!

Tunnisteet: