Kirjamessun tulos

Tänään starttasi käyntiin jokavuotiset Pohjois-Suomen kirjamessut Oulun Madetojalla ja tulihan siellä käytyä. Lyhyeksi käyminen jäikin, sillä messut olivat suuri pettymys. 8 euron lippu oli aivan liian paljon siihen nähden, mitä messut tarjosivat: kirjailijavieraita, jotka eivät minua kiinnostaneet (en tosin heitä mennytkään kuuntelemaan) ja aivan liian vähän osastoja ja kirjamyyntiä. Kirjoja kun myytiin enimmäkseen kahvilan edessä olevalla osastolla, jossa oli tarjolla suurimpien kustantamoiden kirjoja sekä yhdellä divariosastolla. Siis vain kaksi kunnon kirjamyyntiosastoa!

Sarjakuvapuolikin oli todella pieni ja entä se musiikki? Joku kävi välillä soittamassa kitaraa :--) Jos olet siis aikeissa vierailla messuilla vielä tänään tai huomenna, kannattaa harkita. Tietenkin jos jokin tietty kirjailijavieras kiinnostaa, niin ehkä 8 euroa on hintansa väärti. Opiskelijat, eläkeläiset, lapset ja varusmiehet pääsevät sisään 4 eurolla, mikä vielä on ok.

Messujen jälkeen kävimme sitten poikaystäväni kanssa kahdessa eri antikvariaatissa ja löysimme rahoillemme parempaa käyttöä: hälle sarjakuvia ja minulle tämä:

 

Ehkä parempi onni ensi vuonna (tosin nyt kaksi viimeisintä kirjamessua on ollut aika heikkoa tasoa... täytyy kai lähteä Helsinkiin messuilemaan!)

Tunnisteet: