The Versatile Blogger!



Kiitos Katrille La petite lectriceen tästä ilahduttavasta tunnustuksesta! Nätin palkinnon lisäksi tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa:

1. En ole tähän astisen elämäni aikana matkustanut Ruotsia (Haaparanta, Tukholma, Uppsala) kauemmas. Muualla Euroopassa matkustaminen kyllä kiehtoisi!

2. Omistan suuren ja joskus näkyvän syntymämerkin. Se on keskellä otsaani :--D Se on epämääräisen muotoinen haalean punainen läiskä, joka välillä näkyy selvemmin (esimerkiksi kun olen itkenyt) ja välillä ei melkein ollenkaan. Vaikkei se elämääni häiritsekään, tykkään silti pitää otsatukkaa peittämässä sitä (ja korkeaa otsaani).

3. En osaa uida ja luultavastikin sen takia pelkään vettä. Minua ei saisi helpolla esimerkiksi soutuveneeseen. Meri on kiehtova ja kaunis asia, mutta silti pelottava.

4. Lempituoksujani ovat vasta leikattu ruoho, meri (olen aina asunut rannikkokaupungeissa) ja CK One (niin miesten kuin naistenkin versiona).

5. Minulla ei ole tatuointeja, mutta haluaisin kylkeeni suuren ja värikkään laivan.

6. En näe enneunia, mutta erään unikokemukseni haluan jakaa täällä. Näin unta, jossa hiihdin latua pitkin. Oikealla puolellani näkyi välillä peltoa, välillä metsää, vasemmalla puolellani oli tie. Oli talvi. Näin sitten jonkun ohittavan minut tietä pitkin pyörän selässä. Sitten heräsin ja kerroin unestani poikaystävälleni. Hän hämmästyi sen kuullessaan, sillä hän oli nähnyt täysin samanlaista unta, mutta oli siinä ollut se pyöräilijä ja nähnyt jonkun hiihtävän. Maisema ja talvi ja kaikki olivat samoja. Tulee yhä edelleen aika kummallinen olo kun muistelen tuota tapausta!

7. Cillian Murphy on mielestäni yksi komeimmista näyttelijöistä päällä maan!


Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville kolmelle ihanalle bloggaajalle: 

Lukuhetkien Sonjalle
Tarinauttisen hämärän hetket -blogin Elma Ilonalle
Lumiomenan Katjalle

Tunnisteet: