Huhheijaa, ohi on!

Ilmoittelen lyhyesti, että blogini palailee tässä pikku hiljaa pieneltä tauoltaan, sillä ylioppilaskirjoituksieni ensimmäinen ja työläin vaihe eli historian yo-koe on nyt ohi. Koe meni aika mukavissa merkeissä ja vähintään kohtalaisen hyvän arvosanan odotan siitä saavani, vaikka eihän siitä vielä tässä vaiheessa voi olla varma :--) Osasin kuitenkin vastata kaikkiin kuuteen kysymykseen, joka on jo saavutus sekin! Kirjoitukseni jatkuvat viikon päästä vielä lyhyellä matikalla, jonka menestymiseen luotan vähemmän kuin tähän historiaan, joten en aio ottaa siitä mitään paineita. Lukuharrastukseni tulee siis varmasti elpymään hyvin seuraavan viikon aikana :--D

Jotta en tylsistyisi kevään mittaan, aion myös jo tässä vaiheessa (kun en vielä ole ylioppilas, olen sitä vasta ensi syksynä) hakea yliopistoon opiskelemaan historiaa. Historian lukeminen ei siis ole ohi, mutta pääsykoekirjaan paneutuminen on varmasti rennompaa kuin yo-kirjoituksiin pänttääminen.

Nyt lähden blogikierrokselle teidän uusien päivitysten pariin. Ihanaa, kun voi pitkästä aikaa taas kunnolla perehtyä siihen missä täällä blogimaailmassa mennään! :--) Hyvää viikon jatkoa kaikille! 

Tunnisteet: