Seitsemän tunnustusta

Kiitokset Susalle söpöistä palkinnoista ja tästä haasteesta. Haasteeseen kuuluu siis tunnustaa itsestään seitsemän asiaa.


1. Elämäni olisi paljon tylsempää ilman kirjablogeja! Kiinnostuin kirjablogien lukemisesta joskus vajaa vuosi sitten ja pyörittelin pitkään mielessäni oman blogin perustamista. Lokakuussa sitten aloitin ja huomasin, että en kyllä ikinä halua pois täältä kirjablogimaailmasta!

2. En osaa katsoa leffoja yksin. Okei, joskus harvoin innostun ja katson jonkin elokuvan yksin, jos poikaystävää se ei kiinnosta, mutta yleensä aina haluan katsoa leffan jonkun toisen seurassa.

3. Kirjatunnustuksia: ostan harvoin uusia kirjoja omaksi asti (paitsi kirppareilta), mutta tämä tulee niin muuttumaan kunhan joskus olen kunnon töissä. Käytän siis ahkerasti kirjastoa hyväkseni. En myöskään pysty lukemaan useampaa kuin yhtä kirjaa kerrallaan. Tuntuu, että menisin liian sekaisin monesta eri kirjasta ja joku jäisi aina lukematta loppuun (mikä on kamala ajatus!). Tästä päästäänkin siihen, että mun on pakko lukea huonoltakin vaikuttavat kirjat loppuun saakka, koska eihän sitä koskaan tiedä, miten loppu voi pelastaa koko tarinan!

4. Kärsin kroonisesta kissakuumeesta. Meillä on aina ollut kotona, siis vanhempieni luona, lemmikkeinä kissoja, ei koskaan mitään muita eläimiä. Äitini on myöskin hyvin kissarakas. Muutettuani "omilleni" 16-vuotiaana, toiselle paikkakunnalle, sydämeeni jäi kissankokoinen reikä ;--( Silloin kissan ottaminen ei olisi vielä ollut kovin kannattavaa, mutta nyt olen pohtinut asiaa kauan aikaa. Olen päättänyt, että sitten kun minulla on sellainen työ, jolla elättää itseni lisäksi myös kissa, niin otan sen. Onko kissa jotain tiettyä rotua vai ihan maatiainen, sillä ei ole väliä, kunhan se on kissa!

5. Olen ihan toivottoman surkea ruoanlaittaja. Poikaystävä on tässä taloudessa se joka kokkaa meidän päivälliset ja intohimoinen kokki muuten onkin. Tykkään kuitenkin kaiken makean leipomisesta, koska en voi vastustaa herkkuja.

6. Olen ikuisella lihotuskuurilla - siltä se ainakin tuntuu. Muut naiset laihduttavat vaikkei aina olisi edes tarve ja minä se vaan yritän lihoa.

7. Olen toisaalta tyttömäinen tyttö, mutta joissain asioissa poikamainen. Tykkään esimerkiksi pelata konsolipelejä ja tietokonepelejä, tosin räiskinnät jätän poikaystävälle. Viihdyn myös hyvin poikaporukan kanssa eikä minulle ole ongelma lähteä kauppaan tai kouluun tai minne tahansa ilman meikkiä. Käytän vähän koruja enkä jaksa juuri koskaan lakata kynsiäni. Rakastan kuitenkin söpöjä, tyttömäisiä vaatteita, erityisesti mekkoja, ja välillä on hauskaa pitkän tauon jälkeen tälläytyä kunnolla.

Laitan palkinnot ja haasteen eteenpäin seuraaville superkivoille bloggaajille:

Elsku
Luru
peikkoneito
Janninna
Dristiina

Tunnisteet: