Pohdintaa tunnisteista

Olen viimeiset pari päivää miettinyt, että pitäisiköhän minun luoda blogiini tunnisteita ja millä tavalla hankkeen toteuttaisin. Olisi toki mukavaa laittaa blogipostaukset edes jonkin tunnisteen alle, mutta kun en osaa päättää, että minkälainen tapa olisi fiksuin.

Pitäisikö jakaa postaukset kirjailijoiden mukaan (luen tosin aika vaihtelevasti eri kirjailijoilta), genren mukaan (olen huono määrittämään genrejä erityisesti kirjallisuuden suhteen) vai arvosanan mukaan (ehkä kivoin ja helpoin vaihtoehto, mutta en sitten tiedä siitä järkevyydestä)? Yksi vaihtoehto olisi myös jakaa postaukset aiheen mukaan, mutta tuntuu hankalalta vielä kirjoittamisen jälkeen (tai ennen tai siinä sivussa) alkaa miettiä, että mitkä kaikki aiheet tässä kirjassa nyt tulikaan käytyä läpi. Haluaisin tagaamisen olevan mahdollisimman helppoa.

No, ei minulla mikään kiire ole tämän asian kanssa, sillä merkintöjä blogiini on kertynyt vasta niin vähän. Olisi kuitenkin ihan kiva jo tässä vaiheessa tehdä tunnistelista, ettei myöhemmin monen postauksen jälkeen tarvitse alkaa muokkaamaan ja säätämään. Kunpa vain tietäisi, että minkälainen olisi sopivin!

PS. Luen tällä hetkellä Suzanne Collinsin Nälkäpeli-trilogian toista osaa nimeltään Vihan liekit. Ensimmäisen osan luin viime keväänä ja se oli ihan mukiinmenevä, välillä suht jännittäväkin. Jännittäväksi ei voi tätä toista osaa kutsua, ei ainakaan vielä.

Tunnisteet: